Skip to main content

Nonstop Training Coaching Traject Challenge!

Meld je aan!

Maak kans op volledig restitutie!

Waarom zou je je aanmelden voor De Nonstop Traject Challenge? Omdat hard werken bij ons loont! De drie deelnemers die de meeste vooruitgang boeken, maken kans om de volledige kosten van het traject terug te krijgen.

 • Eerste plaats: Volledige restitutie van de betaalde vergoeding voor drie (3) maanden coaching.
 • Tweede plaats: Restitutie van de betaalde vergoeding voor twee (2) maanden coaching.
 • Derde plaats: Restitutie van de betaalde vergoeding voor één (1) maand coaching.
Meedoen met Nonstop Challenge!

Voorwaarden Nonstop Challenge!

Klanten zijn verplicht hun voortgang en resultaten te documenteren in onze Nonstop Training app. Door middel van foto’s, voedings- en trainingslogboeken en verplichte weegmomenten om het zo eerlijk mogelijk te houden. De coach beoordeelt de resultaten op een objectieve en transparante manier, met behulp van:

 • Gewichtsverlies
 • Vermindering in centimeters omvang
 • Visuele veranderingen zoals vastgelegd in foto’s
 • Overige meetbare verbeteringen in fysieke conditie en algehele gezondheid
Bekijk algemene voorwaarden

De Nonstop Traject Challenge!

De derde Nonstop Traject Challenge van 2024 begint op 01-03-2024 en eindigt op 31-05-2024. Nadat je je hebt ingeschreven onderin de website, ontvang je van mij een een intakeformulier en plannen we een online intakegesprek in. We nemen de lijsten door, leren elkaar beter kennen, bespreken jouw wensen en zetten we haalbare doelstellingen op. Hieruit wordt er een gepersonaliseerd plan opgesteld, exclusief voor jou. Dit zorgt ervoor dat jij het gehele traject gemotiveerd blijft en jouw doelstelling gaat behalen.

Aanmelden

WAT IS ER INBEGREPEN?

Trainingsschema

In de Nonstop Training app vind je het trainingsschema dat ik speciaal voor jou heb samengesteld die je thuis of in de sportschool kan doen. Met behulp van 3D-animaties kun je precies zien hoe je de oefeningen correct uitvoert. Als je twijfelt over de uitvoering van een oefening, kun je mij een video sturen waarin ik jouw houding kan beoordelen en zal ik feedback geven. De app dient ook als je trainingslogboek, hier kun je bijhouden hoeveel gewicht, herhalingen en sets je hebt gedaan. Op elk gewenst moment kun je je trainingsstatistieken bekijken en zien hoeveel vooruitgang je boekt. Erg motiverend!

Intensieve begeleiding

Jij verwacht maximale inzet van mij, maar ik verwacht dit ook van jou! Via de Nonstop Training app volg ik nauwlettend jouw vorderingen. Het is hard werken, maar tijdens jouw traject sta je er gelukkig nooit alleen voor. Tijdens onze wekelijkse videogesprek bespreken we de voortgang met foto’s en statistieken, vergelijken deze met eerdere resultaten en bespreken eventuele obstakels. Je kunt me altijd een bericht sturen voor feedback of extra motivatie.

Voedingsschema

De voedingsschema’s worden op maat voor jou gemaakt op basis van je dagelijkse activiteiten en caloriebehoeften. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je wilt eten volgens je eigen dieet. Je hebt de keuze uit meer dan 100.000 verschillende producten die je gemakkelijk kunt toevoegen of scannen met de QR-code. In de app kun je zien hoeveel calorieën je per dag maximaal mag eten en hoe de voedingsstoffen verdeeld zijn met de ideale verdeling eiwitten, koolhydraten en vetten.

Afwisseling

Aan het eind van de maand zullen er nieuwe voedingsplannen gemaakt worden en stel ik jouw huidige bij. Zo heb je dus elke maand verschillende voedingsplannen om uit te kiezen. Wil je een keer buiten de deur eten? Dat mag zeker, maar zorg er wel voor dat je een goede balans houdt. In de app kun je zelf maaltijden of producten toevoegen.

Nonstop Challenge

129,95/ Maand
 • Maak kans op volledige restitutie van het traject
 • De beste versie van jezelf worden
 • Maandelijks nieuwe trainings- en voedingschema’s
 • Wekelijkse videogesprekken
 • Toegang tot de Nonstop Training logboek App
 • 24/7 bereikbaar voor vragen

inschrijfformulier

inschrijfformulier

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)