About - Nonstoptraining

Het gezicht achter Nonstop

Het bedrijf is opgebouwd door middel van relaties, het klinkt cliché, maar het is waar. Ik ben ervan overtuigd dat terugkerende klanten en groei voortkomen uit geweldig werk. Het werk er juist voor zorgt dat klanten blijven terugkomen en niet vanwege een verkooppraatje.

Mijn naam is Danny Casimiro Salgado, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Purmerend. In 2020 ben ik afgestudeerd als bedrijfsadministrateur, geleidelijk aan mijn studie was ik de afgelopen zeven jaar iedere dag in de sportschool te vinden. Door mijn passie voor fitness heb ik velen mensen weten te motiveren, de passie die bij mij is ontstaan heb ik weten over te brengen naar anderen. In mijn omgeving heb ik veel mensen weten over te halen en te begeleiden tijdens hun eerste aanraking met de sportschool. Hen heb ik en mogen helpen tijdens het proces bij het behalen van hun doelen, hierdoor is mijn belangstelling voor het personal trainen gegroeid. Ik ben erg resultaatgericht en vanwege de positieve resultaten die ik heb behaald samen met de mensen die ik mocht begeleiden, besloot ik in begin 2019 cursussen te volgen bij Overload Worldwide, zodat ik gecertificeerd ook mensen buiten mijn omgeving deze passie kan overbrengen tijdens het sporten.

air jordan 1 royal toe personal trainer purmerend

Instagram

@NonstopTrainingPT

Squaten Nonstop Training PT
Nonstop Training PT Power Rack Squat Rack merchandise pet hoodie shirt
Battle Rope Nonstop Training PT
nonNonstop Training PT gym
Nonstop Training PT Power Rack Squat Rack
Crosstrainer Cardio Nonstop Training PT

Wat vinden klanten?

Al ruim 10 weken verder en maak flinke progressie in mijn kracht. Controleert constant of ik de oefeningen goed uitvoer. Zeker een aanrader
Dennis van der Heijden
Purmerend
Ik ben heel lang vast blijven zitten met mijn squat, bench press en deadlift. Sinds ik bij Nonstop Training ben gaan trainen heb ik de beste progressie geboekt en nieuwe PR's weten te behalen.
Paolo Van der linden
Purmerend
Danny is een zeer enthousiaste en motiverende trainer, hij zorgt ervoor dat ik tijdens elke les het beste uit mezelf weet te halen. Ik kan het iedereen aanraden om bij Nonstop te komen trainen!
Joëlle Perez Ruiz
Purmerend