Het gezicht achter Nonstop

Het bedrijf is opgebouwd doormiddel van relaties, het klinkt cliché, maar het is waar. Ik ben ervan overtuigd dat terugkerende klanten en groei voortkomen uit geweldig werk. Het werk er juist voor zorgt dat klanten blijven terugkomen en niet vanwege een verkooppraatje.

Mijn naam is Danny Casimiro Salgado, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Purmerend. Onlangs ben ik afgestudeerd als bedrijfsadministrateur, geleidelijk aan mijn studie was ik de afgelopen zeven jaar iedere dag in de sportschool te vinden. Door mijn passie voor fitness heb ik velen mensen weten te motiveren, de passie die bij mij is ontstaan heb ik weten over te brengen naar anderen. In mijn omgeving heb ik veel mensen weten over te halen en te begeleiden tijdens hun eerste aanraking met de sportschool. Hen heb ik en mogen helpen tijdens het proces bij het behalen van hun doelen, hierdoor is mijn belangstelling voor het personal trainen gegroeid. Ik ben erg resultaatgericht en vanwege de positieve resultaten die ik heb behaald samen met de mensen die ik mocht begeleiden, besloot ik in begin 2019 cursussen te volgen bij Overload Worldwide, zodat ik gecertificeerd ook mensen buiten mijn omgeving deze passie kan overbrengen tijdens het sporten.

air jordan 1 royal toe personal trainer purmerend

Instagram

@NonstopTrainingPT

Nonstop Training PT Power Rack Squat Rack merchandise pet hoodie shirt
Nonstop Training PT Bench press
Nonstop Training PT gym
personal trainer purmerend dumbbell row
Nonstop Training PT Power Rack Squat Rack
personal trainer purmerend dumbbell row

Wat vinden klanten?

Danny geeft goede trainingen gericht op het behalen van mijn persoonlijke doel. Hij zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben, ik raad het iedereen aan om hier te komen sporten.
Victor Goudoever
haarlem
Wil jij ook op een leuke en gemotiveerde manier trainen? Dan ben je aan het juiste adres bij Nonstop. Het zijn goede en intensieve lessen, ik kan niet wachten om nog meer te bereiken!
Samantha van Eck
Purmerend
Danny is een zeer enthousiaste en motiverende trainer, hij zorgt ervoor dat ik tijdens elke les het beste uit mezelf weet te halen. Ik kan het iedereen aanraden om bij Nonstop te komen trainen!
Joëlle Perez Ruiz
Purmerend