Skip to main content

Personal Training

Personal training is een 1-op-1 trainingsmethode of samen met een vriend(in) tot 4 personen, die gericht is op het bereiken van individuele doelen. Bij Nonstop Training krijg je voedingsschema´s, specifieke oefeningen en de expertise die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Wij zijn er om je begeleiden en te helpen, zodat je het maximale uit jezelf gaat halen. Dit zorgt ervoor dat je fysieke en mentale gesteldheid verbeteren.

Personal Training

Online Fitness Coaching

Het voordeel van online coaching is namelijk dat je een personal trainer in je broekzak hebt. Het is financieel aantrekkelijker en je bent niet locatie- en tijdgebonden. Nonstop Training zorgt ervoor dat alles zorgvuldig terug te vinden is in onze app. Hierdoor is het voor jou heel makkelijk om alle stappen zorgvuldig te volgen voor optimaal resultaat.

Online Fitness Coaching

Nonstop Bootcamp

De Nonstop Bootcamp is een intensieve in en outdoor workout. De bootcamp bevat conditionele, kracht maar ook lichaamsgewicht oefeningen voor een complete full body workout. Denk hierbij aan squaten, rennen en niet te vergeten opdrukken. Hierdoor zal je effectief met zowel beginners als gevorderden samen in groepsverband trainen.

Bootcamp