Skip to main content

Bedrijfsfitness

Vraag een offerte aan

Beweging Voor Je Personeel

Een fitte medewerker, is een productieve medewerker en heeft gemiddeld een lager verzuim. Het is belangrijk voor bedrijven om gezonde en fitte werknemers te hebben. Daarom maken steeds meer bedrijven gebruiken van vitaliteitsmanagement. Als werkgever wil je je personeel aanmoedigen om een gezonde levensstijl te hebben met voldoende beweging. Nonstop Training gelooft dat bedrijfsfitness ervoor zorgt dat meer mensen gaan sporten en dat het verzuim afneemt.

Bekijk de mogelijkheden

WAT IS ER INBEGREPEN?

Voorkom Ziekteverzuim

Voorheen werkte iedereen op locatie of kantoor, sinds een aantal jaar werken we steeds meer vanuit huis. De komende jaren zal dit naar verwachting alleen maar toenemen of gebruik gemaakt worden van hybride werken: deels thuis, deels op kantoor. Als werkgever verandert je rol in het gezond en gemotiveerd houden van je personeel op afstand. Bedrijfsfitness helpt om niet alleen de lichamelijke, maar ook mentale gesteldheid van jouw werknemers te vergoten. Eén op de zeven medewerkers heeft last van een burn-out, dat zijn jaarlijks 1,3 miljoen mensen. Met een burn-out heb je een gemiddelde herstelperiode van 12 tot 15 weken.

Train Uw Personeel

Door maximale inspanning en doorzettingsvermogen kom jij steeds dichter bij jouw doel. Door jouw resultaten zorgvuldig bij te houden in de Nonstop Training app, kan ik al jouw ontwikkelingen nauwlettend volgen. Dit kan ik vergelijken met de voorgaande weken en daarmee jouw progressie bijhouden. Heb jij vragen of heb je een extra dosis motivatie nodig? Je kan mij altijd bereiken en zal er nooit alleen voor staan.

Bedrijfsfitness formulier

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam(Vereist)